¿Podemos ayudarle?
Ponemos a su disposición soluciones encaminadas a proporcionarle una mayor Inteligencia de Negocio, una mejora de su Gestión Empresarial y un incremento de la Productividad de las empresas con un conjunto de servicios de valor añadido orientados a aportar mayor valor a los recursos tecnológicos de su organización.

info@mercanza.es
+34 913 603 100

Jornada Professional: Introducció a les Solucions d’Intel•ligència de Negoci – BarcelonaJornada Professional: Introducció a les Solucions d’Intel•ligència de Negoci – Barcelona

  • Posted by admin-jvillegas
  • On 2 marzo, 2017
AQUESTA JORNADA ÉS TOTALMENT GRATUÏTA PERÒ EL NOMBRE DE PLACES ÉS LIMITAT
 

 

Benvolgut professional,

Des de Mercanza tenim el plaer de convidar-lo a la Jornada Professional: Introducció a les Solucions d’Intel•ligència de Negoci – Claus per Prendre Les Millors Decisions empresarials.

En l’últim any hem assistit a una explosió de dades, un augment del seu processament i un canvi cap a l’activisme informatiu. Però, està augmentant la diferència entre les dades i la nostra capacitat de consumir-los? Com afectaran aquests patrons de consum al sector de BI durant aquest any?

Descobreixi en aquesta Jornada Professional cap a on ha de dirigir la seva atenció en els propers mesos.

A més, en aquesta Jornada, volem mostrar-vos com millorar la gestió dels indicadors principals del seu negoci: els oferirem una visió de com definir i desplegar l’estratègia, la gestió o la direcció operativa de la seva organització, suportada per la tecnología líder de Business Intelligence.

Presentarem les últimes versions de les solucions de la revolucionària plataforma Qlik, la solució analítica de visualització més senzilla i intuïtiva del mercat, que ofereix un veritable anàlisi interactiu capacitant als usuaris de negoci per a que prenguin decisions de forma innovadora.

Finalment, els mostrarem diferents aplicacions sectorials i funcionals desenvolupades amb aquestes eines, que tenen la capacitat de llegir informació de qualsevol sistema de gestió empresarial disponible al mercat actual.

 

agenda DIA: 23 de març de 2017
HORA: 10:00 – 13:00
LLOC DE CELEBRACIÓ:
Edifici CINC
C/ Llull, 321-329
08019 – Barcelona
Agenda
Hora Presentació
10:00-10:15 Benvinguda i Acreditacions
10:15-10:30 Presentació de Mercanza
10:30-11:00 Principals Tendències de BI per 2017 que afectarán a l’alfabetització de dades en la seva organització
Descobreixi com els mons digital i físic començaran a confluir en l’analítica, com les dues cares de la «analítica personal» canviaran el sector i com l’aparició del BI modern afectarà el model d’autoservei.
11:00-11:30 Presentació de la plataforma Qlik
Conegui la solució analítica de visualització més senzilla i intuïtiva del mercat
11:30-12:00 Cafè
12:00-12:45 Claus en la integració de Qlik amb altres Solucions de Gestió Corporatives. Exemples reals d’aplicació.
Conegui com treure partit a les solucions Qlik en diferents àrees de l’empresa (Finances, Vendes, Operacions, Marketing, etc …). Veurem, entre d’altres, exemples d’aplicació al mon estadístic amb funcionalitats molt demandades actualment.
12:45-13:00 Torn de Preguntes JORNADA GRATUÏTA – PLACES LIMITADES
13:00 Tancament de l’Acte

0 Comments