¿Podemos ayudarle?
Ponemos a su disposición soluciones encaminadas a proporcionarle una mayor Inteligencia de Negocio, una mejora de su Gestión Empresarial y un incremento de la Productividad de las empresas con un conjunto de servicios de valor añadido orientados a aportar mayor valor a los recursos tecnológicos de su organización.

info@mercanza.es
+34 913 603 100

Jornada Professional: Introducció a les Solucions d’ Inteligencia de Negoci – GironaJornada Professional: Introducció a les Solucions d’ Inteligencia de Negoci – Girona

  • Posted by admin-jvillegas
  • On 29 marzo, 2016
  • Inteligencia de Negocio, Mercanza, Qlik, Qlik® Sense, QlikView, QlikView 12
Estimat profesional,
 
 
Desde Mercanza y Qlik®, tenim el plaer de convidar-lo a la Jornada Professional: Introducció a les Solucions d’Inteligencia de Negoci – Claus per prendre les millors decisions empresarials, que celebrarem en Girona, el pròxim día 21 de abril de 2016.
 
 
En aquesta jornada, mostrarem com millorar la gestió dels indicadors principals del seu negoci des de una perspectiva eminentment pràctica, analitzant les principals tendències a considerar en un projecte d’Inteligencia de Negoci.
 
 
Presentarem Qlik Sense 2.2 y QlikView 12, últimes versions de la revolucionaria plataforma Qlik®, la solució analítica de visualització més senzilla i intuïtiva del mercat, que aporta un anàlisi interactiu capacitant als usuaris de negoci per a que prenguin decisions de forma innovadora.
 
 
Com aspecte crític en qualsevol projecte d’Inteligencia de Negoci, exposarem les millors pràctiques per a obtenir informació útil dels seus sistemes corporatius, independentment del seu origen (SAP, Oracle, Microsoft Dynamics, Salesforce …) amb exemples pràctics d’aplicacions en empreses líders del seu sector i en diferents àrees de la empresa (Finances, Vendes, Operacions, Marketing, etc.)
DÍA: 21 de abril de 2016
HORARI: 09:30 – 13:00
LLOC DE CELEBRACIÓ:
CINC Centre de Negocis
Calle del Güell, 58
17005 · Girona
Agenda
Hora Presentació qlik-logo-v2.ashx
09:30-10:00 Benvinguda i Acreditacions
10:00-10:15 Tendències a considerar en un projecte de Business Intelligence
Conegui les 5 tendències clau a considerar en BI, amb independència de la tecnología seleccionada: Visualització, BigData, Cloud, Xarxes Socials i Movilitat.
10:15-11:00 Solucions d’Inteligencia de Negoci Qlik
Conegui des de una perspectiva eminentment pràctica tota la funcionalitat i novetats incorporades en Qlik Sense 2.2 i QlikView 12.
11:00-11:30 Cafè i Networking
11:30-12:30 Claus en la integració de Qlik amb altres solucions de Gestió Corporatives.

Exemples reals d’aplicació
Conegui com treure partit a les solucions Qlik® en diferents àrees de la empresa (Finances, Vendes, Operacions, Marketing, etc.), amb independència de la font de dades utilitzada (SAP, Oracle, Microsoft Dynamics, Salesforce …)

Business Experience:
Conegui com empreses líders en el seu sector ja han millorat la presa de decisions amb MERCANZA i QLIK.

12:30-13:00 Torn de Preguntes boton-inscripción2-cataluña
13:00 Tancament de l’Acte

0 Comments